Friday, 15 July 2011

aish..lambatnya nak kerja...macamane? duit mane nak dapat??

duit! duit! duit!
it's all about money.,money...money...
hehehehehe....
salam semua readers ku yang kusayangi..even kita xsaling mengenali kan...
well, korang da bace kan tajuk post kali...
D.U.I.T..
hehehehehehe...duit oh duit....

i'm still studying but...teringin gak nak ada duit lam poket?
ahah! a friend of mine ad join program ni...program jana duit la,,,
sekarang ni..saya juz nak tolong promote tok dye...saya nak join xleh ag...duit kering sangat...so, dye join dlu...

Menurut dye, modal nye RM100..
kejenye..promote kt orang2..
target orang2 tersebut ialah mereka yang XDE duit..tp nk DUIT,,,
yela..nak keje hebat2..pengalaman xde...interview pon susa...so,ni salah stikhtiar la nk bwat duit....insyaAllah la lau ad rezeki..duit mashyuk banyak....
lagi ramai orang join under kite..lagi banyak kite dpt duit...
so...join dlu..lau anda berpuas at ngan income tersebut..dengan sdikit usaha dari anda...
yela...usaha mempromote kt facebook ke..tagged ke...my space ke...
dapatla duit lebih..
saya xmo cte panjang2 kt cni,..ni juz summary la knon2..hehehhee...
for further info...u all klik kt link kt bawah ni taw...ok?

lau berminat, joinla..nak taw lbih lnjut? follow jew link tu...u all leh cntact ejen program tu...Ni bukan skim cepat kaya yang gune modal banyak2 tp last2 kte yang rugi kn...

ni la link nye...sila la follow..hehehhe

Wednesday, 13 July 2011

duit masyuk!!

Jom same2 kite buat duit nak?? hehehe..buat duit secara santai...korg hanye perlu online bape jam je shari...lpas tu korg tggu duit masok dalam tiap2 mggu..hohoho...rileks je kn...korg bleh kua enjoy2 ngn membe tiap2 mggu..kalau keje..,kite kena tunggu duit masuk tiap2 bulan..betol kan?? nak enjoy tiap2 minggu pon susa...nak blnje makwe, pakwe pon senang..hehe..jom buat duit secara santai...kalau ragu2..,korg perlu bagi name dan emel je dkat link ni...lepas tu..korg akan dapat msj dalam inbox emel korg yang dapat menyakinkan anda untuk buat duit secara santai....jom sama2 kite cari rezeki..:)



http://view.my/duitbyk
http://bit.ly/rtR2jR








welcome..